Rólunk

Üdvözlöm!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Nagy Imre vagyok, az IMI Print Kft. tulajdonosa. Már a kezdetektől fogva az volt a célom, hogy az üzleti partnereimnek mindig a lehető legmagasabb színvonalat biztosítsam a nyomdászati szolgáltatásaimmal. Több mint 20 éves fennállásunk az ékes bizonyítéka annak, hogy ez a cél sikerült, és továbbra is minden nap sikerül. Titkunk nem csupán a folyamatos fejlesztésekben rejlik, hanem a hozzáállásunkban is. Bízom benne, hogy hamarosan önnel is tovább gyarapodhat elégedett partnereink köre.  

A kezdet

1997-ben alakultunk családi vállalkozásként 2 fővel és egy egy színt nyomó Heidelbergi  nyomógéppel. Első telephelyünk egy 84 m2-es helyiség volt.  

2000

-ben átköltöztünk egy 170 m2-es új telephelyre, amely már létszámbővítéssel is együtt járt, létszámunk 5 főre gyarapodott. Bővítettük gépparkunkat egy 2 színt nyomó Heidelbergi  nyomógéppel, könyvkötő és lapösszehordó berendezéssel.  

2003

-ban saját ingatlanunkba költöztünk. Létszámunk 8 főre emelkedett. Könyvkötő gépünket korszerűbbre cseréltük.  

2005

-ben, korábbi 1 és 2 szín nyomó Heidelbergi  gépünk mellé vásároltunk egy 4 színt nyomó Heidelbergi Speedmaster nyomógépet, keménytáblás könyvgyártáshoz táblakészítő gépet, cérnafűzött könyvekhez cérnafűző gépet.  

2009

-ben a megnőtt kis példányszámú megrendelésszám miatt megvásároltuk első digitális nyomógépünket.    

2010

-ben korszerűsítés miatt a hagyományos formakészítést CTP-re váltottuk,valamint létszámunkat 10 főre bővítettük.      

2012

-ben a 2009-ben vásárolt digitális nyomógépet kicseréltük egy mindenben korszerűbb, fejlettebb Xerox 700 gépre és vettünk egy félautomata lamináló(fóliázó) gépet.      

2013

-ban a korábbi lapösszehordó gépünket bővítettük egy új Duplo füzetkészítő gépsorral és egy nagy kapacitású hajtogatógéppel.        

2015

-ben a megnövekedett megrendelések szükségessé tették egy ismét korszerűbb és nagyobb formátumú digitális nyomógép egy Xerox Versant 80 vásárlását. Ezzel egy időben a vágás megkönnyítése érdekében beruháztunk egy Duplo digitális vágó, biegelő, perforáló riccelő gépbe is. . Megyei szinten óriási igény támadt kis példányszámú címkegyártásra. Ezért egy digitális cimkenyomó/formariccelő  tekercses gépet helyeztünk üzembe.  

2017

-ben hogy még jobban versenyképesek legyünk a digitális világban, beszereztük az országban egyedül álló Xerox Versant 3100 digitális nyomógépet, illetve a megnövekedett igények miatt a fóliázó gépünket is egy korszerűbb teljesen automata gépre cseréltük.